ΑρχικήΝέα - Δελτία ΤύπουΣυμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας στο 12o Πανελλήνιο Συμπόσιο Ωκεανογραφίας & Αλιείας

Πανελλήνιο Συμπόσιο Ωκεανογραφίας & Αλιείας
με θέμα:
«Γαλάζια Ανάπτυξη για τη μακρο-Περιφέρεια  της Αδριατικής-Ιονίου και την Ανατολική Μεσόγειο»
Ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας, συμμετείχε στο 12ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ωκεανογραφίας και Αλιείας, που συνδιοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων και το Σύλλογο Ερευνητών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚE.Θ.Ε.), σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, του Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Το 12ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ωκεανογραφίας & Αλιείας  πραγματοποιήθηκε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κέρκυρα), από την Πέμπτη 31 Μαΐου έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Η επίσημη έναρξη του Συμποσίου έγινε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.
Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε με την παρουσίαση που πραγματοποίησε ο κ. Κομηνός Θεόδωρος, Πρόεδρος  του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας, με θέμα: «Παράκτιοι Υγρότοποι του Βορείου Ιονίου: Η σημασία τους για τη βιοποικιλότητα και την τοπική οικονομία».

Στοιχεία Επικοινωνίας

1385998376_contact.pngΜε τη γραμματεία του Φορέα στο τηλέφωνο (+30) 2665021319

1385998460_contacts.png Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
info@kalamas-acherontas.gr

1385998506_icon-ios7-contact-outline.png Με τα στελέχη μας στα αντίστοιχα τηλέφωνα

1385998692 Home  Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι:

Φορέας Διαχείρισης
Καλαμά - Αχέροντα -Κέρκυρας
Ειρήνης & Φιλίας 1
461 00 Ηγουμενίτσα

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα!
Go to top